Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДнес в Парламента ще ес приемат решения, свързани

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвДнес в Парламента ще ес приемат решения, свързани
Коментари Харесай

Манолова: Преторианската гвардия на Гешев днес ще бъде разформирована

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Днес в Парламента ще ес одобряват решения, свързани със Съдебната промяна. Хората по площадите желаеха оставки на Борисов и Гешев, оставката на Гешев няма да бъде получена, само че най-малко персоналната му преторианска армия - Бюрото за отбрана на очевидци, ще бъде разформирована и ще бъде преместена в Министерството на правораздаването. Това са в действителност тези въоръжени хора, които нахлуха в Президентството предишното лято и от тях започнаха митингите, тъй че по-важно е, че това през днешния ден ще се случи. 

Очакваме също по този начин през днешния ден на първо четене да бъде признат и закона за правосъдната власт, с който се закриват профилираните съдилища и прокуратура и бухалките на властта. Това ще се случи единствено на първо четене, тъпо е че втори парламент съумява единствено на първо четене в правната комисия да одобри тази значима смяна, само че да се надяваме че в идващия парламент измененията, свързани със правосъдната власт ще бъдат признати, добави Мая Манолова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР